TrønderTaxi // Aktuelt // Metallica Granåsen 2019

Metallica Granåsen 2019

publisert: 12.jul 2019

Taxi til og fra konserten

På lørdag er det storkonsert i Granåsen med ca. 40.000 besøkende og Metallica som hovedattraksjon 🤘

 

Før konserten 

Vi kjører deg veldig gjerne til konserten, men siden veiene er avsperret rundt Granåsen blir det levering på Kolstad/Flatåsen, Stavset eller Ringvål, avhengig av hvor du skal hentes. Den siste etappen må du ta ta bena fatt, men hvis værmeldingen stemmer så burde det bli en fin gåtur i påvente av en flott konsertopplevelse 🌤️

For kunder som bestiller uføretransport, så har vi anledning til å kjøre inn til Granåsen via Ringvål. Dette gjelder kun rullestolbiler ♿

 

Etter konserten

For de som ønsker å gå i retning Byåsen, så vil vi stå med biler på Rema Stavset som kan ta dere videre på ferden ved behov 🚕 Husk at det ikke er uendelig med biler, men det fylles på fortløpende etter hvert som Granåsen tømmes.

For de som tar shuttlebus fra Granåsen, så oppretter vi en bemannet holdeplass utenfor Lerkendal Stadion, ved hotellet (blir skiltet fra bussholdeplass ved Tempe kirke) fra kl.2200-0030, og vi vil også være godt synlig rundt Prinsenkrysset frem til siste shuttlebuss fra Granåsen har ankommet (siste holdeplass for shuttlebussen).

Det vil denne natten være mye folk i midtbyen. Vi oppretter derfor en egen holdeplass nederst i Munkegata fra kl.0100, som vil være bemannet av vårt eget vaktlag.